Houthandel Breda
Houtbewerking zoals
u dat wilt

De mogelijkheden van de houthandel voor regio Breda en Tilburg

U heeft het juiste hout voor uw project gevonden. Maar nu moet het nog perfect op maat worden gezaagd en bewerkt. Laat dat maar aan de specialisten van Houthandel De Beuk over.
 

houthandel Tilburg

Onze werkplaats

Echt vakmanschap, dat krijgt u bij onze houthandel. Dat is ook niet gek met meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken en leveren van hout. U vindt bij ons dan ook een rijkelijk aanbod in houtsoorten, die in diverse handelsmaten verkrijgbaar zijn.


Houtbewerking

Van hard tot zacht hout en van dik tot dun materiaal: alle houtsoorten die wij verkopen, bewerken wij in onze eigen werkplaats tot halffabricaat. De werkzaamheden die wij onder meer uitvoeren:

  • schulpen
  • afkorten
  • schaven
  • profileren
  • kopse bewerkingen


De duur van houtbewerking hangt af van uw specifieke wensen. Wanneer u bij ons hout wilt laten bewerken, kunnen we u vooraf altijd een schatting geven. Standaardproducten kunnen vanaf onze werkplaats direct worden meegenomen.

Prefab

Halffabricaten nemen veel werk uit handen. Wilt u een uitbouw, tuinhuis of overkapping plaatsen? Kies dan voor een prefabconstructie. Deze manier van bouwen is efficiënt, duurzaam en snel: de houtbouw staat al een paar dagen na levering.


Hout gronden

Wilt u het hout van watergedragen verf voorzien? Dit is een moeilijke klus die veel handigheid vraagt. Gelukkig weten wij precies hoe dit moet. We kunnen het hout gronden met watergedragen verf in elke gewenste ral-kleur. Het voordeel van watergedragen verf is dat het een grotere hechting heeft dan bijvoorbeeld alkydverf.


Wilt u meer informatie over onze houtsoorten of bewerkingsmogelijkheden? Kom gerust langs bij onze werkplaats in Gilze (gelegen tussen Breda en Tilburg), of bel: 0161- 451301.

hout schulpen

Levering

Is uw voertuig niet groot genoeg om het hout te vervoeren, of bent u niet in de gelegenheid om het hout zelf op te komen halen? We leveren het hout ook bij u aan huis.

Bestelling plaatsen
hout schulpen

Levering

Is uw voertuig niet groot genoeg om het hout te vervoeren, of bent u niet in de gelegenheid om het hout zelf op te komen halen? We leveren het hout ook bij u aan huis.

Bestelling plaatsen